impulser, som sagt

Jag vill färga håret.
Jag tror jag ska färga håret.
Brunt, eller rött...


valborgsmässoafton

Hej.
Nu sitter jag här och försöker desperat hitta någon att spendera aftonen med. Jag är alltid ute i sista sekunden, jag vet. Jag måste lära mig att ta tag i saker och ting tidigare så det inte blir såhär hela tiden! Usch för mig.

Jag går på impulser, har jag upptäckt. Är det bra eller dåligt? Tja, både och tror jag.


fett skönt!

Tjollahopp och hej!

Idag, tisdag, var sista skoldagen för veckan. Skönt värre! Liksom.
Har dock inte så många planer för de kommande fem lediga dagarna, men något skoj hittar jag väl förhoppningsvis på!
Jag och min vän samt klasskamrat Louise ska förmodligen leka med våran saknade föredetta klasskompis Ellie! Det blir nog för jävla najz! :)

Finns det någon givmild person som har lust att skänka mig en jävla massa pengar så jag kan köpa allting som finns inne på Monki-affärerna? Jag är kär!

Jag blir arg på folk som tjafsar. Det är så ofantligt onödigt så jag vet inte vad! Det gör absolut ingenting bättre och man blir bara upprörd och förbannad av att ens höra på det! Så snälla, lägg av med det.
Tack.

image49

busiga barn leka bäst

Hej och tja!

Maxie och Albin, mina trogna lekkamrater, kom som sagt hit och lekte. Och fastän BusMax bet mig skithårt i foten så var det förbannat skojigt!
Max var dock inte till så jättestor hjälp när det gällde att stämma gitarrhelvetet eftersom han "glömt" att ta med sig stämapparaten som han skulle. Haha, men litegranna kunde han och Albin allt fixa med hjälp av något musikprogram som fanns i våra kära mobiler (det finns visst fan allt i den jävla manicken!).
Jag ska försöka fixa hit kusinernas (stämapparat alltså). Om jag nu kommer ihåg det...

Nu har jag gjort min svenskaläxa som jag ska lämna in i morgon. Den blev rätt bra, fast jag skulle nog kunnat göra den ännu bättre... om jag hade haft orken och tiden, vill säga.

Nu jag har bestämt mig för att börja plugga mera. Satsa mera på skolan. Eftersom jag faktiskt har potencial till att höja mitt betyg i samtliga ämnen så låter det som en rätt bra idé, eller hur?
Heja mig!

tråkiga skogar

Hej!

Tillslut hittade jag ett par busiga lekkamrater som ville komma och leka med mig! Albin och Max heter dom, och de är ena riktiga busisar ska ni veta!
Vi lekte hela kvällen, ända tills klockan var tolv och dom trampade hemåt på sina cyklar.
Det var skojigt!

Och idag ska dom komma hit igen!
Max ska hjälpa mig med att stämma min (lånade) gitarr, så jag äntligen kan sätta igång med att lära mig spela på den! För det ska jag göra, det har jag bestämt.

Förmiddagen har för övrigt spenderats vid morföräldrarnas torp! Haha, det var mindre skojigt eftersom det inte finns någonting skoj att pyssla med där! Jag satt mest i bilen och lyssnade på musik. Och tänkte. Det var rätt skönt ändå, faktiskt. Även om jag mycket hellre hade gjort någonting annat, nåt skoj. Men, sånt är livet!


-

Jag vill bara passa på att mena att Christine Annerfalk är den absolut bästa människan jag vet, att jag älskar henne. Att hon är min bästa vän. Det är så jävla sant.
Tack vännen för att du alltid kan få mig på bättre humör, du är guld värd.
 En annan sak som också är förbannat sann är att Saybia's "The Day After Tomorrow" är en fyjävlarns bra låt!


jag orkar inte

Jag vill inte gråta, jag vill inte gråta, jag vill inte gråta, jag vill inte gråta.
Jag vill gråta. Jag vill skrika. Jag vill slåss.

Jag bryter fan ihop. Jag orkar inte mer. Jag ger upp.
Kalla mig vad ni vill, behandla mig hur ni vill. Jag orkar faktiskt inte bry mig längre.

Är jag värd detta? Jag orkar fan inte tänka. Jag orkar inte bry mig.
Klaga på mig. Hacka på mig. Slå mig. Håna mig. Förnedra mig.
Gör vad fan ni vill!


HEJ!

Jag säger bara EN sak:
dun-dun-dun-dun-dun-dun-dun-dunk

A Dilemma är förjävligt jävla bra!
Och jag har förjävligt jävla tråkigt!

LEK MED MIG, NÅGON! VEM SOM HELST!
Känner för att sätta igång och sjunga Ulrika och Hannas hemmagjorda, ironiska sång;
please save me
I'm on to be killed
please help me to survive

Haha, dom dära brudarna är helt sjukt sköna. Ni skulle bara veta!

dun-dun-dun-dun-dun-dun-dun-dunk
dun-dun-dun-dun-dun-dun-dun-dunk
dun-dun-dun-dun-dun-dun-dun-dunk
dun-dun-dun-dun-dun-dun-dun-dunk
dun-dun-dun-dun-dun-dun-dun-dunk
Hejdå. dunk


nyförvärv;

24/4 Isabella Borg
25/4 Tove Pettersson

någon som vill hitta på något?

Tja.

Här sitter jag och tråkar järnet!
Hade tänkt att hitta på någonting, men jag har en känsla av att jag inte kommer att lyckas trots min starka vilja. Dock dog denna så kallade 'starka vilja' en aning nyss eftersom jag sitter och surar för att jag missat en skivmässa som hölls idag i Cupolen. Fan då.
Men om jag har en jävla massa tur så kommer Alexander in till stan och leker med mig. Hoppas hoppas!
Det är bäst jag jag sätter igång och tjatar på honom.

Idag har jag förresten vart med mor och moster på Hjärta till Hjärta där det var något "jippo", samt på en annan second-hand butik i närheten som jag inte minns namnet på.
Jag hittade ett dunderfint halsband som min tillgivne mor köpte åt mig.

Sedan bar det av in till stan med syster. Där köptes ett par pumps samt ett par sneakers, (typ), som jag bett att få lägga undan igår när jag var där (på Monki, såklart!). Även ett halsband i form av en stor diamant inhandlades byttes ut mot mina pengar.

Förresten, igår försvann mer än hälften av mina pengar som jag fått samma dag. Eller ja, försvann gjorde dem väl inte precis, men dock byttes de ut mot diverse varor.
För den som är intresserad av att veta vilka dessa varor är skriver jag detta:
Jag köpte en (jag vet inte hur jag ska förklara, så ni får nöja er med dessa beskrivningar;) t-shirt-tröja, en klännings-t-shirt samt en nessecär på Monki,  ett par shorts på H&M, samt två behåar på Gina Tricot (där jag för övrigt typ aldrig handlar tillskillnad från de andra ställena jag nämnde).

Jag är grymt intresserad av kläder och stilar. Och musik är för jävla underbart!


Halsbandet som köptes på Monki idag, (det är förresten tröjan jag köpte där också som syns som bakgrund);
image47

busnadja har varit i farten

Hej!

Förlåt att jag inte har vart så aktiv med att uppdatera mig här på bloggen den senaste tiden. Hoppas att ni har överlevt!

Igår, ca kl 21:30, hade jag det olidligt tråkigt så efter att jag följt moderskapet till stan där hon skulle träffa ett par kompisar och fira att hon har fått jobb så cyklade jag iväg en sväng med glass i hand och leende på läpparna. Vart jag skulle hade jag ingen aning om, så jag bara drev runt lite i Linköping på min cykel medans musiken från hörlurarna dunkade i mina öron.
Tillslut hamnade jag vid sjukhuset men bestämde mig för att cykla tillbaka in till stan igen, utan planer om vad jag sedan skulle hitta på. Jag fick ta det som det kom, gå på impulser. 
Medans jag trampade in mot stan igen blickade jag mot sjukhuset och kände hur tårarna brände då jag tänkte tillbaka på när jag var inlagd där i slutet på förra sommarn. Sjukdomar är hemskt.
Väl tillbaka i innerstaden hade ca 20 sms skickats iväg till diverse individer vars nummer ligger i min kontaktlista eftersom jag kände mig förbannat ensam, och förvirrad. Mitt i min jakt efter en lekkamrat att spendera kvällen med erbjöd sig min tillgivne och alltid trogne vän Albin att hjälpa mig med mina problem. I besked om att komma till Åleryd började jag trampa i den riktningen.
Det hade börjat bli rätt mörkt, vilket visserligen inte var alls knepigt med tanke på att klockan var halv tio på kvällen, och mörkrädd som jag är trampade jag på ganska rejält, delvis för att jag skulle nå min destination fortare, delvis för att det känns tryggare att åka fort... på något underligt vis.
Jag nådde mitt mål, Preem, när klockan på min mobil visade ungefär 22:05. Där stod jag en kort stund och väntade på min lekkamrat Albin och när han äntligen kom och jag som tur var inte hade blivit våldtagen, mördad, bortrövad, eller något annat av de andra hemska sakerna som mina tankar berättade om så stod vi där, vid Preem macken i Åleryd, och pratade om allt och ingenting i säkert mer än två timmar. Några av samtalsämnenas rubriker löd; Grisar, Tänder/Tandläkare, Vänner och bekanta, Scouter, samt Kläder.
Det var förbannat kallt men sjukt trevligt. Mitt i allt gick förresten mitt stöd på mitt fordon - cykeln sönder efter att jag, på något konstigt sätt, stått på det.
Och busig som jag är trampade jag inte hemåt förrän klockan var 00:14. Och mamma som som sagt var ute på stan och röjde (haha) kom hem ett par timmar efter mig och vet fortfarande ingenting om dessa hyss jag stod för igårkväll/natt.

nyförvärv;

23/4 jelena novkovic´

OBS!

ny klubb startad

namn: hata-snygga-idiotiska-killar-som-beter-sig-som-as-och-krossar-våra-dyrbara-hjärtan
startades: idag
medlemmar: nadja frominder, nathalie barhanko
motto: tillsammans är vi oslagbara

ansökan om medlemskap sker alla dagar, alla tider
hör av dig till nadja (det är då jag) om du är intresserad att gå med i denna klubb.
en fydundrans bra anledning och ett krossat hjärta är de enda kraven för att just Du ska bli antagen.


nyförvärv:
23/4 yasemin öztan

cykeläventyr är grejen

i kväll var jag och min käre vän hanna ute på ett galet äventyr på cykel.
det bar av till lambohov och vi spenderade de 2½timma med att leka cykelprinsessor, göra ljudeffekter, dansa, skrika, cykla runt-runt-runt, åka fel, sjunga, uppfinna nya sätt att cykla på, hälsa på lyktstolpar, äta glass, träffa natti och hennes kamrater och garva en jävla massa.

det var skoj.

JÄVLA IDIOT!

ÅH! FAN! SKIT! ARGH! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH
FANFANFANFANFANFAN
jag anade somfan att detta skulle hända! såklart det skulle hända! vad fan tänker jag med? FAN.

jag har historiens största ångest! jag förtjänar att bli slagen,  och hånad. FAN.
FANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFAN!
FÖRLÅT!
snälla... förlåt mig. det var så förbannat fel av mig, av oss båda! jag vet, jag vet, jag vet!

när gud delade ut hjärnor måste jag ha vart frånvarande...
ni får gärna avsky mig... det är inte mer än rätt.

MEN VILKEN IDIOT GÅR MED PÅ DET?
jag hatar dig. jag hatar hur du behandlat mig, och henne, och alla andra. DU FÖRTJÄNAR MORGONDAGEN.
men jag känner mig så jävla skyldig...

snälla, jag ville inte detta.

jag orkar inte

finns det någon som kan vara min vän?
jag tror att jag behöver en sån.

jag orkar inte längre...
jag känner mig så usel. som om jag bara vore ett irriterande objekt som försöker hitta en plats där det hör hemma. jag behöver någon som behöver mig på riktigt. någon att prata med. jag känner mig så ensam och vilsen..


(lägg märke till att jag i förra inlägget pratade om att man inte skulle deppa, osv..)


fredagskväll

AND I NEED YOU TONIGHT!
det är så jag känner denna fredagskväll... det är rätt sorgligt egentligen. jag menar, tänk om man kunde få allting man önskade. det skulle vara rätt bra, fast samtidigt - nej. they're parts of life; längtan, saknad.. jag tror bestämt att vi behöver dem.

ännu en synnerligen sorglig sak är att endel folk fokuserar så sjukt på våra brister, men är blinda för det som faktiskt är bra. jag syftar både på att vi hackar på varandra - och oss själva.
 folk borde börja va lite mera öppna! vi människor lider någon hemsk sjukdom eller något, vi har nämnligen en tendens av att jämt dölja vad vi egentligen tänker och tycker.
   sluta upp med det och peppa varran istället! och er själva - lägg av med deppet! du lever bara en gång, och du har bara en chans att leva det så varför inte göra det bästa av det? tro på dig själv, gör det du vill och känner för.
 nu menar jag inte att ni aldrig ska vara ledsna.. för det är en del av livet det med! är du ledsen - GRÅT. gråt så mycket du orkar, det är bara bra och det hjälper, faktiskt.


den nakna sanningen; jag tycker faktiskt att endel bilder jag tar blir rätt bra...
(du behöver inte hålla med)
image45

image46
(kolla gärna min bilddagbok, http://roarz.bilddagboken.se/, där jag har fler bilder..)

the kooks

tjabbahej, om en halvtimma ska jag vara på vårdcentralen.

THE KOOKS
JEEEZ! they're fucking great, pal! (tänk er att någon från storbrittanien, england säger det)
I really like 'em!

ibland får man. även om det är rätt ofta

jag, i sällskap av mamma, kollar på hockeyelitseriefinalen mellan LHC och HV71, det är just nu periodspaus och sitter jag och mumsar på ett lass med vaniljglass täckt av o'boypulver samt sirap, brevid det ligger en banan. mums vill jag mena. ibland måste man väl ändå få vara litesådär onyttig. även om det är rätt mycket. och ibland är rätt ofta..


hockeyhockeyhockey

HEJA LHC!

vet ni vad?

först och främst tänker jag börja med att tacka David Hammar för att han får mig på bra humör! och för att han har fått mig att inse vissa viktiga saker. det behövdes, nu är jag inte lika vilsen längre.
 vet ni? ni ska bara leva och vara glada! gör det ni vill och känner för. ni kommer ångra er annars, tro mig. skit i om det blir lite fel ibland, och om ni gör någonting som kanske inte är helt rätt egentligen - jeeez, whatever?! gör det bästa av livet genom att ha kul istället för att hela tiden göra det som folk anser är rätt. okej?
 idag tog jag mitt förnuft (det var det väl inte egentligen, men det var ända bra på något mystiskt sätt) till fånga och gjorde någonting som jag verkligen ville göra. det var verkligen inte "rätt" gjort, men SKITSAMMA rent ut sagt. heja mig! (glöm att jag berättar för er vad detta handlade om)

hörni förresten, inatt drömde jag att jag följt med en skolklass eller liknande på en resa till Liseberg och jag kände bara en av dem som var med. jag vandrade omkring på nöjesfältet helt ensam i hopp om att jag skulle finna denna enda person jag kände. och jag hade dessutom glömt mina pengar hemma, och  min mobiltelefon låg i en väska någonstans där vi lämnat vår packning. när jag gick runt där och letade kände jag mig så ensam, jag visste inte vad jag skulle göra och tårar började rinna nedför mina kinder. det var hemskt.
 jag har en teori om att detta har någonting att göra med att jag igår kände mig så vilsen och ensam.
det sägs ju, och det är väl sant?, att det man drömmer har att göra med hur man mår psykist. jag hade inte tänkt på detta innan jag läste en drömtydar-bok som vi fick i julas...
jag kommer säkert återkomma om detta.


?

jag känner mig som ett hopplöst, störande objekt som bara finns utan nånstans att ta vägen, utan att ha någon som behöver mig. jag känner mig förvirrad och vilsen.
 jag behöver någon som behöver mig

today's today

nya händelser;

jag har börjat missbruka ordet "usch" genom att säga det onekligen ofta och i alla möjliga sammanhang


jag har även vart på besök hos doktor Urban Bengtson på vårdcentralen. igår.
anledning;
jag mår inte bra
summering;
doktor Urban ställde enmassa frågor om mig och min hälsa och tanterna på labbet tjuvade minst 4rör blod från min arm
slutsats;
jag ska på återbesök fredag då de har fått svaren på proverna som togs

jag har missat minst en vecka i skolan nu. fan. jag måste försöka pallra mig iväg dit imorgon även om slutsatsen ändå kommer bli att jag går hem. usch

idag har jag legat i min enorma säng, kollat på tv, gnällt, ätit lunch - två gånger, surat, funderat, duschat, smsat (som vanligt)... ehm.. suttit en stund vid datorn.. och eh.. aja. med andra ord; haft tråkigt.
 har hittat lite bra musik i syrrans mappar på datorn iallafall. det får väl vara dagens sysselsättning - att lyssna på samt upptäcka ny musik alltså. eftersom den unga mannen som egentligen skulle komma hit inte kom, osv.

edit;
byebye love, again. </3
but that's life! after a few tears streaming down my cheek, and after feeling lonely, hopless and miserable, after all, I'm ok.


usch

stå ut med mig, jag behöver dig! snälla?

jag är ensam hemma. stereon står på i mitt rum, och hackar. det är Lars Winnerbäcks röst som ekar genom lägenheten. 
 idén att ladda upp bilderna från kameran, bilderna på mitt nya rum (jag återkommer om det), blixtrade nyss genom min skallebank. men precis när jag ställde mig upp för att gå efter kameran kom jag på att den ligger i bilen som mamma nyss åkte iväg med. fan.
 jo, det där med mitt nya rum; eftersom min syster igår åkte till Barcelona, Spanien och jobbar där i minst en och en halv månad har jag tillfälligt tagit över hennes rum. förr delade jag och mina andra syster på ett rum, men nu kan vi äntligen vara fria i varsitt. igår fixades det i rummet, dvs att lite av mina grejor från det förra rummet, t.ex. kläder och annat. på mina order flyttades även min säng över, alltså så har jag nu två sängar. dem står brevid varandra och tillsammans bildar dem en 180x240cm stor säng. mys i högsta grad!
och de allra flesta frivilliga är välkomna till mitt fantastiskt mysiga, dock tillfälliga rum!

är det någon som har lust att döda lite tid i sällskap av mig? hör av er om det är så.

edit;
efter det 289748230 (ofantligt överdrivet, men det kanske ni förstod?) försöket att få tag på mr x så fick jag äntligen ett svar och besked om att han var på något jippo i samband med konfirmationen, men kommer hem därifrån när uret visar att klockan är sju. jag oroade mig alltså i onödan. usch då, men vilken tur.

telefonmissbrukaren

jag har börjat missbruka telefonen. det har börjat gå till överdrift... det känns som om mina dagar går ut på att få ringa och prata med honom. men nu när han har börjat trycka upptaget när jag ringer så har jag insett att han förmodligen tycker att det börjar bli jobbigt, jag försöker trappa ner på uppringningarna, men det är inte lätt. USCH.
 igår var en underbar dag, igår kom han hit.

förlåt raring, förlåt för mina synder.

klanten igen

HAHAHA
usch, fyfan. jag var inloggad på msn, och när jag precis ska skriva en sak så råkar jag självklart trycka på några knappar, och sen stängs hela msn ner! och det går inte att hitta det igen. jag laddade ner det igen, men nu funkar det inte att öppna upp det! herregud! jag blir förbannad!!!
 jag lyckas med det omöjliga, hela tiden.

klanten

jag har ägnat den senaste timman åt att ha kallt vatten i mun, och just nu suger jag på en isbit. how come? jo, jag hade precis fixat lite capuccino som jag satt och smuttade på, när jag sedan tog en klunk så märkte jag att det var föbannat varmt. slutsats; jag brände mig på tungan samt på diverse andra ställen i munnen.
 Ibland är jag så jävla skicklig.

nu kom mormor och morfar med McDonald's! haha

torsdag

den onda cirkeln är bruten! fytusan vad jag är duktig.

stannade hemma idag också.
 jag känner mig yr, och kär, och förbannat hungrig! det är bara jag som är hemma och någon mat finns det självklart inte. och vet ni? jag har riktigt jävla tråkigt. aja, jag får väl roa mig med att prata i telefon med en viss snygging :) (hihi. jag gillart. massor.)

nu ska jag leta igenom hela kylen, frysen samt alla skåp i köket och se om jag kan hitta något ätbart så jag inte dör av svält.

sjuker

jag stannade hemma från skolan idag, jag mår inte bra. det hela började igår efter lunch, jag kallsvettades, mådde illa, hade huvudvärk och kramper i magen. jag stannade kvar på svenskan men sen gick jag hem. idag är jag lite bättre men illamåendet och huvudvärken sitter kvar. jag känner mig yr, usch.

nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik, just nu spelas The Fray och det ger mig sånna sommarkänslor så jag nästan ryser. jag vill tillbaka till Danmark. snälla ta mig tillbaka. saknar allting; huset, fjorden precis utanför, lånebilen, shoppandet, det danska språket som man ständigt hörde, färden till roskildefestivalen i spöregn, musiken som spelades i bilen, men mest av allt bilresan dit, hem och runt omkring i underbara danmark! usch vad mysigt.
 varför är det så skönt att bara sitta i en bil/buss/tåg, lyssna på musik och kolla ut på allting man åker förbi egentligen? det är konstigt, men jag gillar det.
  bara för jag kom in på danmarksresan nu så tar jag och lägger upp ett gäng bilder som jag fotade där;
          

<3

jag är kär och hånad.
jag är ledsen och förvirrad, besviken och arg.
samtidigt är jag lycklig och förväntansfull.
jag längtar. så förbannat jävla mycket..

ca 1minut senare;
tänk vad ett sms kan göra. mycket av det som nyss tyngde ner mig släppte just.

igår var jag på hockeymatch, lhc mot hv71, med bella och nellie (nella och bellie). jag har varken ork eller lust att skriva detaljerat om hur det var, men här har ni en kort summering av kvällen;
vi fixade 3biljetter för 200pixx ca 10minuter innan matchstart (utan bestämda planer att egentligen gå på matchen)
 vi stod i klacken och trängdes (som dem trogna supportrar som vi är så hejade vi faktiskt också,  bella och nellie hängde tillochmed på när alla började hoppa), ända tills den andra och sista  pausen var slut och vi likaså så vi satte oss på en bänk utanför läktarna och småkollade lite på tv-apparaterna som sitter uppe lite här och där i arenan istället (mindre trogna supportrar)
 efter matchen, som slutade med vinst till vårat kära LHC (jippie!), så fick vi sällskap av david samt hans kamrat tom (dem träffade vi även under ett tillfälle som varade i ca 70sek inne i arenan i en av pauserna) in till stan men inte längre än så pga sura pappor, och jag, som hjälpte bella med en av de cyklar som hon och nellie tidigare använt till att åka in till stan med (nellie blev hämtad efter matchen eftersom hon bor en bit bort från stan), vandrade klockan 22:29 hemåt, ensam, genom stan efter att ha lämnat cykeln med bella och hälsat hejdå. det var förbannat kallt.
okej jag blev ganska detaljerad endå.

nu, (snart förmodligen eftersom jag är Sveriges Segaste Människa), ska jag sätta mig och kolla på en film som barnen i min klass kollade på under engelskalektionerna förraveckan när jag var sjuk, Holes heter den, vi har även läst boken. pappa har hyrt hem den åt mig under mitt begär, snäll som han är.

edit;
jag tror jag ska slå på stort och bryta denna onda cirkel jag har hamnat i - (att vara en mes och knappt våga göra ett telefonsamtal till människan jag har starka känslor för.) med andra ord så ska jag (kanske, jag tror det, men man vet aldrig med mig) ringa till honom. senare.

07:35

måndagsmornar brukar vara otroligt sega att vakna på, näst intill omöjligt att gå upp i tid. men idag har jag vart så duktig att jag gick upp tio i sju och jag hann hoppa i duschen, klä mig och sminka mig innan klockan var halv åtta! fastän jag inte somnade förns två, halv tre eller något inatt pga en mysig sak så gick det väldigt bra faktiskt. jag har aldrig varit en morgonmänniska. nu ska jag kila in i köket för att firra med lite frukost, sen blir det att gå till skolan.
puss på er.

inställt

cyklingen till amanda igår blev inställd pga ovillig mamma samt tidsbrist osv.
istället hamnade jag hemma hos johanna och spenderade natten tillsammans med henne och vår vän sanna. när vi vandrade genom stan kl. 22 ca för att komma till johanna så fastnade inne på mcdonalds i cirka 2timmar, samt träffade yasemin och hennes kamrater.

jag tyckte att ni behövde veta det!

bikeybike

hihi. jag vart nyss bjuden till amandiZen :D
så jag ska sätta mig på min lille (den är inte så värst liten men det lät bra) cykel och börja trampa towards Ljungsbro :D:D:D hihi, nu vart jag glad
(ett plus är att det är nån/nåra(?) mil hem till amanda så jag får lite träning på köpet! yeah I like it)
(ett till plus är att absolut sötaste Chicksan kanske ska slita sig från sin kära familj en stund och umgås lite med oss marvlar (obs! nytt ord! uppfunnet; nu. av; mig))

ARGH

NÄ! fyfan vad jag har tråkigt
NU JÄVLAR. nu drar jag ut och cyklar! vart? jag har ingen jävla aning.
vi hörs

miljöns största fiender

mamma och jag åkte ut till vår koloni efter att jag taget mig en skön och välbehövlig dusch efter en långpromenad längsmed Stångån. när vi kom fram och precis parkerat bilen så fortsatte mamma med sin beslutsångestkamp vilken började på vägen dit  som handlade om vad hon skulle svara i ett sms hon fått från sin vännina där det stod något liknande detta "mat ca 18. välkommen". och herregud! hur svårt får det va?! det är ju förtusan bara att knappa in något som "ok, låter bra. ses då"! det sa jag till henne men hon ville inte lyssna utan fortsatte tänka högt och klaga: "kan man skriva så?" och "men gud vad svårt det blev, vad ska jag skriva nadja?". och så höll hon på i ungefär 7minuter tills jag antog att hon var klar och frågade vad tusan vi skulle där och göra egentligen, hon svarade att hon hade tänkt att vi bara skulle sitta i solen men det verkade inte som en toppenidé längre eftersom solen oftare var skymd av molnen än värmde oss. så istället tänkte jag efter i cirka 3sekunder innan jag sade att jag ville åka till skopunkten.
 vi hittade inget bra där.
när vi satt i bilden återigen så kom jag med förslaget att kolla lite inne på ikano (ett köpcentra som ligger precis brevid) men det uteslöts rätt snabbt av oss båda efter vi insett att vi faktiskt ändå inte har pengar till det. sen sade någonting i min skalle till mig att jag bara ville åka runt i Linköping och lyssna på radion, så jag kom med det förslaget istället och det mottogs synnerligen bättre. lite senare, efter en sväng genom staden, var vi utanför mina morföräldrars lägenhet för att kolla om dom verkade vara hemma, but they didn't, så vi åkte tillbaka till kolonierna för att kolla om dem var där, men det var dem inte. så efter lite övetalande från min sida så satt mamma i bilen och väntade medan jag hoppade av i stan för att köpa en glass på Bosses Glassbar (bör även kallas himmelriket, eller liknande). sen åkte mamman hem tillsammans en nöjd dotter med glass i hand.

summering;
idag har jag varit dum mot miljön. (med tanke på allt egentligen onödigt bilåkande som gav enmassa farlig avgas till vår stackars planet).
jag har bidragit lite till min oönskade viktökning som säkert kommer uppkomma (med tanke på hur stor mängd glass jag ätit de senaste dagarna).
jag och min mor är ytterst konstiga (med tanke på våra onormala äventyr vi är ute på).

you know. you know? you know!

OH MY GOD! (nu lät jag som tidernas största bimbo eller nått, men strunt samma)
jag insåg just att rubriken till mitt förra inlägg, "sitting here alone with my memories", är en lyric från melodifestivals låten, som jag inte kommer ihåg vad den heter, som sjöngs av hon Sanna Nilsen(Nielsen?)! jo justdet, "empty room" heter den. men, jag hade inte en tanke på det när jag skrev det som rubrik från början! haha, som det kan bli, och allt är mammas fel! om hon inte skulle lyssna på radion hela dagarna så skulle jag inte få höra dem urdåliga och jobbiga (okej, några av dem duger kanske, men bara kanske) melodifestivalslåtarna hela tiden, och då skulle jag inte behöva påverkas så mycket av dem. usch, jag kan dem nästan utantill (det kunde jag ioförsej efter andra gången jag höde dem, ni vet hur det är med sånna låtar?)
hihi hoppsan! jag som skulle vara en duktig flicka och lyssna på min mamma, så gick det med det! (uttryckte jag mig dåligt? det känns lite som det, aja det jag menar är iaf att planen sket sig eftersom jag inte stängde av utan fortsatte sitta vid datorn. men det hade ni ju redan fattat, eller hur?)

sitting here alone with my memories

COLDPLAY, fyfan rent ut sagt. fyfan så jävla bra musik! FYFAN.
globen 7 november 2005 - helt sjukt underbart säger jag bara! please take me there one more time! (eller typ en miljon)
önskar bara att jag hade vart lite äldre då dock, så jag kunde uppskatta det ännu mera. men fyfan vad jag älskade det.
 och sen hade det ju inte gjort något om de hade nåt annat förband.. om jag ska vara ärlig så satt jag där, 11år, och var fullständigt livrädd! jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det var som skrämde mig så mycket, det höga ljudet? den så hårt dunkade basen? eller bara att det inte var sån musik jag gillar? aja, läskigt vare iallafall och om jag minns rätt så fick jag sån ångest så jag var tvungen att gå ut vid toaletterna för att försöka lungna ner mig.

försöker ha en diskussion via sms med Edvin angående vilka som får klassas som "fjortisar", vad dem gör för att vara värda sin titel osv.  han får dock inte svar i världsklass eftersom jag håller på med annat just nu, tex lyssnar på musik, kollar lyrics, chattar och funderar på vad jag borde göra samt vad jag ska skriva om efter detta här i min blog. jag sade nyss till honom att jag återkommer om mina tankar om det senare, eller imorgon, och den unge mannen gav mig ett sånt långt och härligt svar som "Ok".

nu, 01:25, kom mamma hem efter att vart ute på stan och drällt! haha, nerå men hon har vart ute med en vännina någon stans på stan, as long as I know. mm. hon tycket att jag ska stänga av datorn och gå och lägga mig, men jag har andra planer. jag tänker sitta här i klädkammaren (jag vet att det låter lustigt men det är faktiskt sant, att jag sitter i en klädkammare. vi har satt in en bokhylla här inne samt ett skrivbord som datorn står på, och här inne sitter jag och nerdar all day long. nej men skapligt ofta.) ett tag till, och sen, sen ska jag sova. (jag svär på att jag kommer göra tusentals saker, okej inte tusentals men några, innan jag tillslut plumsar i säng för att sova)
 hörni, det där jag skrev om klädkammaren som jag sitter i, fick jag det inte att låta som att det är svinlitet här inne? hur som helst, det är inte så superlitet, det är iallafall minst 1,5 kvadratmeter stort! (ja det ska låta ironiskt) hihi jaja. det spelar väl ioförsej inte så stor roll hur stort det är här inne, not a biggie. en annan sak som kanske inte spelar så stor roll för vissa heller är hur "ioförsig" stavas... liksom..? what. jag har ingen aning om jag ska vara ärlig. eller jo, visst, några aningar har jag väl ioförsig, HAHA där kom det igen. men, till saken; ska det vara "i och för sig"? eller "iåförsig"? eller "iochförsej"? tja, det finns en massa sätt och vis man kan skriva det på, men om ni av någon anledning skulle veta vad som klassas som rätt sätt så kan ni väl slå till med att skriva en liten kommentar om det? tack på förhand. (haha, jag börjar låta som en tråkig vuxen)

mamma tvingade mig precis att stänga av musiken (snyft). och när hon sade "Nadja, nu." så antar jag att hon menar att hon vill att jag ska stänga av datorn nu. och eftersom jag är en mästare på att vara en duktig dotter så lyder jag hennes stränga order och gör som hon vill. (men först ska jag kika lite på bilddagboken, och möjligtvis chatta lite med någon intressant människa på MSN. bara för att jag är så otroligt busig!)

hej

idag var jag hemma från skolan igen. usch, jag ville till skolan idag. mamma väckte mig och undrade hur jag mådde idag och jag tror att jag svarade något likt "inte helt bra". okej, det var sant eftersom jag hade ont i huvet och kände mig halvkonstig i kroppen, men jag hade kunnat gå till skolan! tror jag... nästa gång jag vaknade var klockan elva. skit.
 klockan är nu 14:37, för att vara exakt, och det ända jag har fått i magen idag är ett halvt paket glass. jag orkade inte laga mat och mamma var inte hemma, okej? men jag tror att hon håller på och firrar med föda till lilla jag just nu, tack och lov. jag tror att jag har gått upp nåt kilo med tanke på hur mycket glass jag har ätit de senaste dagarna...
 nu måste jag klä på mig, eventuellt sminka mig lite grand, samt fylla min mage med den mat som erbjuds. om nån timma eller liknande ska moderskapet och jag till min skola för utvecklingssamtal, eller development talk som det heter på den engelska skola jag är elev på, med min mentor  Mr Jellow. det vill säga att jag och mor min måste sitta i cirka 20 minuter (jag vet faktiskt inte exakt hur länge samtalen pågår) och konversera med honom på det fantastiska engelska språket eftersom han bara kan förstå och säga några få meningar på det tråkiga svenska.

me like

idag insåg jag att Justin Timberlake är en jägarns härlig människa, och han gör minst sagt superhärlig musik!
 jag kände att jag behövde berätta det för er! (hihi)


ben&jerry's and the new bag

jag praktiskt taget tvingade mamma att åka med mig till maxi så jag kunde köpa min älskade, dyrbara Ben&Jerry's som jag har tjatat om dem senaste dagarna. min mamma rockar!

på Hjärta till hjärta hittade jag en fydundrans snygg blommig bag/väska, vad äre?, typ 70-tal? jag vet inte. jaja, fin ären iaf, och efter att jag lämnat trettio riksdaler till tanten i kassan så var den i min ägo. (hihi)
 letar som en galning (okej det gör jag väl inte, men jag tittar iallafall efter det när jag är i second-hand butiker) efter en portofölj-väska, eller vad man kallar det, liksom som en portfölj med axelrem så det är som en väska...? ja, ni fattar, eller hur!

haha jag leker lite med filip på msn, och citerar enmassa håkan-texter, och filip som inte lyssnar på håkan fattar ingenting
- nadja vad har du rökt?
HAHA

-

tjabbatjo. jag laddar upp ett par egobilder för, ja, jag vet inte varför. men ändå.
(förresten, lämna gärna en kommentar om vad ni tycker om bågarna, jag tror att det blir dem jag köper men ännu är ingenting bestämt.)
 

nu ska jag och mamma åka iväg en sväng till Hjärta till hjärta.

musik är sjukt värt

jag har återigen funnit min kärlek till Håkan Hellström!
imorse när jag zappade runt bland kanalerna på televisionen (jag är hemma från skolan idag med) så såg jag självaste håkan, i typ Lantz i P3 eller nått? fast, alltså radio på tv... ja, ni vet!? och min förälskelse till honom och hans musik kom tillbaka till mig! (hur kunde jag possibly glömma den? knäppt, den som är så enorm!) jag bara måste köpa hans nya skiva!!! och sen blir det förhoppningsvis att gå på någon konsert om han ska på turné. <3 åh.

today

usch, jag vill så hemskt gärna ha detta:
 jacka från forever21
 jacka från Monki
 ben&jerry's, världens go'aste glass

men eftersom jag inte har enough med pengar så kan jag inte köpa jackorna :( det blir förhoppningsvis nästa månads pengar som får gå till iallafall en av dem. och skor.
 jag kunde inte gå till karamello och köpa min älskade glass eftersom jag är, typ, sjuk. och det fanns tydligen ingen som hade tid och lust att göra det åt mig så jag fick istället mumsa på nån vaniljglass med krossad choklad som vi hade hemma, dock mumsade jag inte så värst jätte-mycket eftersom den inte är så supergod.
jag är fortfarande sur pga det.
fan. fan att jag inte mår bra. fan att min kropp samt hjärna inte hade orken och allt sånt för att gå i skolan idag. fan. jag ville, men det hade bara vart så jävla jobbigt och allt sånt. blä. istället har jag sovit till klockan tre, kollat på tv, samt tjurat över glassen... usch.

bilder från NKPG

   
    

nkpg really rule

31 mars - måndag samt studiedag
A and I was out on a trip today, to our help we had this real great invention called 'train'.
When I got home I was a owner to; feet who hurt (certainly I wore those shoes who aren't the best ones to wear these days which's containing a lot of walking), fatigue, fullness (we'd just eaten pie on the cosiest and coolest little café in universe), a t-shirt which I bought on Monki (of course), some pics' on my camera, and, happiness.
This day was almost as lovely as it's weather.
(NKPG really rule)

m, ja. jag antar att ni alla kan läsa engelska och förstå? annars är det synd om er alltså! hihi. gewd vad jag är taskig. mm men iallafall så var jag och Alex i norrköping denna dag eftersom vi hade studiedag och ville hitta på något mysigt. synnerligen härligt, det må jag säga.

tisdag - back to school
yep! tillbaka till stället där den mesta tid av min dagar spenderas, nämnligen skolan! rätt segt, rätt okej. har inga stora problem med att gå till skolan (eller okej, ibland), men jag spenderar mycket hellre min tid hemma, eller någon annan stans med nära och kära. men nu är det tyvärr så att alla barn i detta avlånga land har skolplikt, och det är väl iochförsig jävla bra eftersom vi annars skulle vara synnerligen inkompetenta. haha. men skolan är ju faktiskt skapligt soft ändå. (hihi)

jag och några individer från min klass kilade ner på stan efter skolan för att hämta ut biljetter till hockeymatch (sm-final! grattis lhc) samt spana in några bågar till mina blivande glasögon. allting gick brabra, och som ett plus så träffade dom (jag var och köpte glass med andra vänninor som jag träffat i glasskön) ingen mindre än självaste linköpings spelarn' Tony Mårtensson! yeah. berättar hur det gick till för dem som undrar:
ulrika samt hanna och louise är inne på en kiosk för att hämta ut biljetterna
kioskgubben:
> vem är din favoritspelare då?
ulrika:
> ehm, det är nog Weinhandl.
kioskgubben:
> men vem är din näst favorit då?
ulrika:
> tony mårtensson!
kioskgubben:
> haha. men han är ju här!
ulrika:
> va? haha mjo det var ju ett väldigt kul aprilskämt! säkert va!
kioskgubben:
> men jo! jag svär, han står ju där!
kioskgubben ropar "Tony" och mannen som står några meter ifrån dem vänder sig om och det visar sig att kioskgubben, ja låt oss kalla honom det, inte alls hade lurats, utan där, bara några meter från dem står han - en av linköping hc's bästa spelare - Tony Mårtensson. (hihi)
och en till väldigt bra sak var att jag fann enmassa snygga bågar inne på Malmbergs, och lånade hem hela sex par! sitter med dem jag gillade mest av dem på mig just nu! terrar lite, så jag vänjer mig vid glajjer osv. . me like, hihi.

aja, det är bäst att jag lägger av med skrivandet för idag eftersom systra mi tjatar som ett as på mig att stänga av det jag pysslar med så hon kan sätta sig här och nerda istället för mig. och eftersom jag är en sån duktig och bra syster, jag är bäst faktiskt, så gör jag som hon säger. (efter att hon har tjatat i ca trettio minuter)

det var förbannat vad hon tjatar.
puss

RSS 2.0