Redhead

Tja! Idag for jag och pappsen för att bada i Varamon, det var s-k-ö-n-t. Äntligen lite riktig sommar! (Jag var förresten helduktig eftersom jag tog en välbehövlig springtur innan första doppet.)
16:00 påbörjade jag mitt farväl till mitt liv som 4-ever blondin! Oh yes. Resultatet blev jag helnöjd med; rödbrunt.

Numera är jag en rödhårig glasögonorm. Höö-höö-höh. Hö.

Jag, mina två systrar, och vår kära mor sticker till Lager 157. Imorgon, 08:00. Boo-yah!
Nu skall jag inta min ljuvliga nattsömn. Sleten som tusan!
Langar en svinsöt (ironi) bild. Puss!

Glad tjeja

Jag är glad igen, jag är jag igen! Tack och lov. :)
Ikväll, typ, fann jag min inre styrka igen, eller nåt! Haha. Vissa har nog lagt märke till mitt konstiga beteende tidigare, men det är slut på det nu. Så det så! Nu säger jag farväl till knäppNadja. För gott, hoppas jag.

Lyssnar på The Kooks och känner mig VÄLDIGT pepp på att färga mitt hår. Ska ringa frisör-Madde imorgon och kolla när hon har tid. Yay!
Denna afton spenderades med Amanda, som sedan utbyttes mot Agnes då AmandaPandan for hemåt, i Berg där Markus Krunegård, Håkan Hellström (och Magnus Uggla) uppträdde. Det var helnice och fullt med folk.

YES

Dagens: Håkan Hellström, Markus Krunegård, och The Kooks


Plans

Idag gick jag upp alldeles för sent, så som alla andra dagar. Det suger, så jag borde sluta med det.
Snart ska jag ut och bränna fett. Toppar välbehövlighets-listan, verkligen, med tanke på allt fettbidragande jag stoppat i mig den senaste tiden, och för att jag inte ska halvdö på de två kommande handbollscuper jag snart far på.

Borde väl ringa till frisör'n och fixa tid för färgning, också.

Dagens: Paramore
helt klart


Time fliesDe senaste två nätterna, och dagarna därtill förstås, spenderades som sagt med Louise på tösens sommarställe, or what to call it. Vi dödade tiden med långpromenader, filmtittande och onyttigheter, samt en liten tur på sjön med den fine båten. Vi nallade även bigarråer från granntomten, tog en snabbsväng på ca trettio minuter in till staden, Motala, och kivades med tvillingbröderna hennes.
I stan inskaffades, äntligen, ett armbandsur till min ägo! Tackar pappsen som var god nog att hålla löftet han lade om att stå för betalningen. Ett stycke bikiniunderdel impuls-handlades även då jag hittade de på rea-stället. 19:50 betalade jag för det helokejiga (nytt ord) plagget. Hell yes!

Kan någon, snälla, ta med mig ut på en båtresa? Jag avundas så av mina kamrater som är ute på de vackra vattnen! Åh, fy! Jag vill också, ju.
Antagligen det mest händelselösa sommarlovet jag haft, gissar jag. Inte allt för mycket jippie-hurra-roliga saker har inträffat. Surt. Ännu mera boo är att vädret ofta är tråkigt... Jag är blek som snö. Nästan. Fast det är ju inget ovanligt, faktiskt, med tanke på att jag har svårt för att bli brun. Alla tummar ner för det.

Nu vill jag inta min nattsömn. Godernattarns!

Dagens: Bloc Party

Tjabba

Snart bär det av till Louises sommarställe, yay! Har för en gångs skull med mig kameran, som jag inte rört på månader.

Måndagskvällen spenderades med inga andra en Bella Bulle och Jojjo_f94, efter en välbehövd långpromenad med mammi. Det var helnice! Kikade på film, "Sleeping with the Enemy". Kalasbra, var'en.

Running in circles...
No body said it was easy. No one ever said it would be this hard
I'm going back to the start


Dagens: Coldplay

Hej och hå

Hej. Jag och Maja (Tove, hon tvingar mig att kalla henne för Maja. Hon är cp) sitter och fetdiggar till musik. YAY.

I veckan ska jag banne mig färga mitt hår, så det så! Hoppas bara på att den enda dugliga frisörn, Madde, inte har semester. Yies.
Brunt, blir det nog. Rött/rödbrunt, om ett tag. Förmodligen. Boo-yah!


Dagens: The Kooks

Drömmar om någonting nytt

Linköping, det är nog världens tråkigaste stad. Det känns som att ingenting händer här... Jag önskar att jag bodde i Helsingborg, där är allting så vackert.
Är det någonting jag behöver så är det ny miljö, och att träffa nya människor. Jag behöver nya vänner.
Vill verklgen härifrån... Så hårt att tårarna blöter ner mina kinder. Lol. Jag orkar inte mera... Ta mig härifrån.

Så fort jag kan ska jag flytta härifrån, that's for sure!!!

_

Now I know what I am thinking, what I am feeling

Kind of.


Så jävla rätt gjort. Bra, Nadja! *high five*
Kom ihåg; KÄMPA

-

I wanna know what I am thinking, what I am feeling

Önsketankar

Det känns nästan som att dagarna nu går ut på att ha planer på gång, som sedan dödas och bidrar till tämligen händelselösa dagar. Visst, saker händer. Jag umgås med family, det är nice. Men det vore minst sagt YAY om någonting extraordinärt skulle inträffa, typ en utflykt. Har en dröm om att åka upp till Göteborg och Gothia Cup, som börjar imorn, och bara hänga, glo, och kanske träffa ett par kottar jag nog aldrig annars får tillfälle att möta. Jag vill, jag vill, jag vill. Ska genast ringa och tjöta på min far. Eftersom vi faktiskt inte ska hitta på någonting stort i sommar så tycker jag att det är en helbra idé. Hoppas, hoppas att han håller med!
Sommarlovet är till för att ha kalaskul, inte sant?

Dagens; Those Dancing Days

shake shake shake shake shake it

Tja-a. Helbra hos Bellaboll! (Rekomenderar dock inte att sova fyra pers i en säng för två, då man får ont nästan överallt, samt en dålig nattsömn.)

Ska passa på att meddela att jag ser fysjuttsingens mycket bättre nu med glasögonen på nosen. Alla tummar upp! Totally helbra, alltså! Yay.

Sommarlovet toppar chill-listan. Inte allt för mycket händer, men det är ganska okej ändå!
Förresten, såhär äre; fult är snyggt, och töntigt är coolt. Puss


Halvgammal, halvtråkig bild.

Nattetider

Tjebz. Ny header, liksom. Lite söt, sådär. Puss!
01:56...
Äsch, nu vill jag sova. Godernatter, kära läsare.               None                 

Eventuella planer

Woho! Eventuellt, beroende på vad bossen (dvs flickans mor) har att säga om saken, så drar jag till Bella Bulles stuga dagen efter denna, där Nellie och Oskar (och Bella, såklart) är.
För stunden har jag tvivel på att idén blir till verklighet, men jag hoppas, hoppas!

För övrigt händer inte alls mycket förutom skönt musiklyssnande, och, egentligen förbjudet, smsande. Anledningen till att mor min har förbjudit detta är mobilräkningen, mina femtusen gratis-sms är slut! Ha-ha, jag är fanemej patetisk med mitt smsande. Men jag försöker sluta, faktiskt, lite. Det går inge vidare ska ni veta! Böhö, jag skyller detta på Max the Tax, som ständigt ser till att min mobil blippar av ett sms i inkorgen. Stryk ska han ha! Fast det är ganska trevligt, ändå. Liksom.


Pippifåglar

Idag; stekande sol och ledigt... Hmm.. äre sommarlov kanske? Oj, inget man riktigt märkt tidigare med tanke på regnet, regnet... och regnet. Men puss då. Hoppas på varma dagar, och bad.

Galet, det sitter drygt tusen kajor på hustaket mittemot. Far och flyg, jobbiga pippifåglar!

Kickass

Tja! Ber om ursäkt för den äckligt dåliga uppdateringen, men så äre.
Sköna Stockholm med Kikilottan igår, det var helt klart kickass! I utbyte mot tvåtusenetthundra piskalurer fick jag en hel drös med finfina kroppstäckare, dock -50%; så okej, 1050 pengar var vad jag gav bort. REA = kalasbra! Vi överlevde helbra trots infektioner och trötthet i tassar.

Jag är nu en av Glasögonormarna. Puss!

RSS 2.0