Pretty cool, huh

Slapp göra kraftansträngningen att åka till pappan min, för min franska syster, Sofi, hjälpte mig istället. :)


Nu är jag jättehungrig. Har inte käkat annat än glass, massvis av chokladsås, och kexchoklad. Ska välla, kanske, kolla om ja kan hitte någe i skåpena i köke, va. (Östgötska är så härligt fult)


Dagens Grattegrattis ska självklart Flippe (aka Flippie, Filleponken, Fillefjonkan, Floppi, Flippepojken, eller Filip Friberg) ha. Varför? Jo, för det idag är hans bemärkelsedag. Ha den äran!
Inte för att jag tror att han läser min extrema blogg, eller nått. Men ändå. (Om du läser detta, Floppen, så skaru veta att jag NÄSTAN bara gav dig denna ära att vara med på min blogg för att du är skåning och pratar underbart.)


I la-la-la-love it.


Paris



Bilden är fotad av systern min, Sofi. Hon kommer hem, från motivet (Paris!), i Oktober.
Hurra, hurra! :) Jag saknar henne.
Och i vinter ska jag, förhoppningsvis, åka ner till självaste Frankrike och hälsa på. Hell yes!
By the way så önskar jag att jag hade valt franska som andraspråk istället för spanska. Franska
är ju så fint!

Sitter med hörlurarna (högtalarna är kaput, helt paj) och lyssnar till musik (Isak, såklart). Försöker hitta orken för att byta från mysig morgonrock till respektabla kläder, och kila iväg till Pappas jobb så att han kan hjälpa mig lite med att kirra med några bilder, och läxor. Men orkar jag?
Har 93 sidor i boken "Flugornas Herre" som bör läsas innan fredag, om jag inte vill ha varning eller alternativt extraläxa. He-he...

<3

Jag får inte nog!

 

22/9

Imorse var jag en riktig baddare på att ta mig upp från sängen i bra tid! Fastän jag inte lyckades somna förrän klockan visade typ två. Ca 06:15 var jag uppe! :) Förr låg jag ibland kvar i nästan mer än en timma efter det. Herregud, hur hann jag?
Var bara i skolan i mindre än en timma. Kilade hemåt pga huvudvärk och sånt, ni vet. Missar idrotten igen, som de andra 4 av 5 gångerna. Ha-ha, surt. There is totally something about Monday's..

Jag tycker jag vill passa på att berätta att jag älskar hösten. Helt klart min favoritårstid.
Så härligt vackert med alla färger. Och känslan jag får när jag går ut i det ruggiga höstvädret, med mysiga, tjocka jackor och en varm halsduk runt halsen, är obeskrivlig och urhärlig. I love it.


Lite höstig bild över Roxen, från bilen. Dold regnbåge. (har den i färg i ett äldre inlägg)


21/9

I kväll har jag varit helt galet duktig! Jag har nämligen, helt själv, tagit initiativ och gjort (det egentliga grupparbetet) en planering till elevlektion i idrott. Och inte nog med det, jag vart t.o.m riktigt nöjd med den. *happyface* Och Louise gav mig massa creds, och sa att den vart jättebra.

Snart, så fort jag får orken att flytta mig från datorn och Isak Strands underbara musik, som jag lyssnar på hans Myspace (http://www.myspace.com/isakstrand), ska jag ta cykeln från pappi till mommy. Hehu.


Isak Strand.

Herregud

JAG ÄR FÖRÄLSKAD, HELT SÅLD!
Isak Strand var en av de som blev "kidnappade" i Idol 2008. Jag fetdiggade honom direkt, och tänkte kolla på hans audition igen på youtube, och hittade detta;
http://www.youtube.com/watch?v=3tWVesOlre0&feature=user

Jag måste nog säga att det är... det bästa jag hört. Sitter helt ställd och gråtfärdig och vill bara höra mer, mer, mer!
Låten han framför på videon är Coldplay's "Yellow", och jag - som är ett väldigt stort Coldplay-fan - måste faaan erkänna att han gör den bättre än dom. Herregud! Jag trodde inte att det var möjligt!
Jag finner inte ord. Han är fantastisk och helt jävla WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag älskar musik

Musik. Musik är nog det bästa som finns. Jag är ganska säker på att det är nästan det enda som kan få alla små hår på min kropp att resa sig. Musik är så vackert att det får mig att gråta, så häftigt att jag inte kan sitta still, så mäktigt att jag blir glad i hela kroppen.
Vet inte om det finns någonting annat jag uppskattar så mycket som att bara sitta och lyssna på musik, eller sjunga, och skriva.
Det är galet. Vad vore jag utan musik?

Nu är Idol 2008 igång. Detta verkar bli den bästa säsongen hittils. En hel drös med underbara sångare har gått vidare till Slutaudition, och jag kan knappt bärga mig att få se resten av programmen.
Och för er som inte redan har sett, och vet, så måste ni titta;
http://www.youtube.com/watch?v=oSrQKIU5jis
Helt sjukt bra! Wow... Jag finner inte ord. Hela jag ryser.

Jag måste snart fixa strängen på gitarren. Och faktiskt ta tag i planerna jag har på att lära mig spela. Gitarrlektioner nästa, hoppas jag. Ett piano skulle sitta fint också! Keyboardet är dåligt. Piano kan jag iallafall spela.
Och jag vill så gärna ta sånglektioner. Utveckla mig. Okej, jag SKA ta tag i det. Jag måste, jag vill!

01:37

Jag hade tänkt att gå till sängs för att inta alltid lika härlig nattsömn. Men ack, jag insåg sedan att jag antagligen kommer att misslyckas med mina försök till att somna. Ibland är jag helt enkelt riktigt usel på att gå och lägga mig i tid. *mungipor mot marken*
Aja, jag får väl slå på televisionsapparaten, käka lite på min kompis Ben &Jerry's, och hoppas att nångång somnar i soffan.
På tal om min kompis, Ben &Jerry's (aka B&J), så är han kalasbra och urkass. Varför? Därför;
Fördelar med B&J:
- Han smakar gott.
- Han är krämig.
- Han är glassig.
- Han ger mig motion pga det sistnämnda i hans nackdelar.

Nackdelar med B&J:
- Han verkar tycka om att förstora min mage.
- Man kan må lite illa om man äter aningen för mycket av honom.
- Han tar sooner or later slut, och ibland i desperata stunder måste man ta cykeln till Maxi för att byta lite mer av honom mot pengar.

Fast jag tror att jag dissar honom denna sena afton. Jag har nämligen lyckats eliminera B&J-suget.
Och jag är skittrött. Beger mig mot badrummet, och tandborsten, för att sedan rikta stegen mot nattens sovplats - soffan.
Godnatt gott folk.

00:41

Är inte Laban typ världens finaste namn? Jag totaldiggar det.
Apropå namn;  när jag fyllde tio fick jag i present att själv välja ut ett andranamn, eftersom jag inte har något. Drygt fyra år har passerat utan att jag tänkt ut något passande. Inte heller har mina systrar, 16 respektive 20 år, funnit något. Hah!
Någon av mina (ytterst få) läsare som har något förträffligt förslag?

Jag sitter nybadad, med magen full av marängsuisse, Ben &Jerry's, samt Chipsgratäng, och lyssnar på Imogen Heap's "Hide and Seek". (Självklart på repeat).
Den förut nämnda handbollsmatchen blev inställd. Ganska bra ändå, då har jag mer tid till att plugga. Har nämligen tre tämligen viktiga prov nästa vecka.

Ohno! Jag tror mor min har somnat, och syster är hos kamrat. Jag avskyr att vara den i lägenheten som sist somnar! Dumma, dumma, dumma fantasi.

By the way; Jag tror inte någon ens anar hur emorm min ångest över att jag missade Coldplay i Globen är. Såg dom 2005, och fan, det var... Wow. Coldplay's musik är ytterst svårslagen. Utan tvekan.


20/9

H-h-hello!
Chillar framför datorn, och MTV i soffan. Real nice.

I kväll får vi gäster. Chipsgratäng står på menyn, och jag är helnöjd.
Imorgon ska jag spela handboll. Med... sa han A-flickorna? Haha. Elin sa att det var med 92-93, men jag vet inte. Aja, hoppas jag inte blir alltför nervös och tabbar, skämmer ut mig, eller spelar svindåligt. Ha-ha. I'll be fine.
Jag helälskar handboll och kan knappt vänta till Januari, då MHF F94 återigen drar iväg på cup! "Tygrikesnatta", denna gång. *big smile*


Skateboarding... What to say? Loving it. Totally. :)
(Inte säker på vartifrån bilden är. Med.. creds. Den är helgrym.)

14/9

Jag spenderar timmar på Facebook's spel "Pet Society" numera. Hihi.
Detta är min "pet" Laban (aka Labbe). :)



Snart ska jag sticka och leka med Isabella.
Puss

13/9

Tove-kvällen blev inställd pga att jag inte mår särskillt bra. Benen och skallen värker, och jag känner mig klen och yr. Urk!

Jag ska snart fortsätta min dag i sängen, framför televisionsapparaten. Slappt och tråkigt. Någon borde komma och mata mig med McDonald´s, för det är jag sugen på och jag har verkligen ingen ork för att tillaga något myself. 
Och min bästa vän Skafferiet är tom.

Sorgligt.

12/9

Igår övernattade jag hos Louise och moffade i mig onyttigheter. Idag har jag haft studiedag. Och i kväll har jag kalasat hos födelsedagsbarnet Elin.
Omdömme: Helschysst!

Nu sitter jag med Coldplay i öronen, småfryser, och planerar lite te och ett badkars-bad. En behaglig känsla har bosatt sig i mig och den gör mig glad.
Hösten är mysig,  inte deppig.

Imorgon kommer en efterlängtad Tovemaja till mig.
Nu ska jag se till att mina planer blir till verklighet.
Puss


8/9

I morse vaknade jag och kände att min axel inte mådde som den brukar. Han gjorde så ont att jag valde att stanna hemma från skolan, så jag istället kunde vila den stackaren. På så sätt kunde jag också ligga kvar i sängen och ta igen de krafter som gick åt i helgen.
Örebrocupen, somsagt. Fastän jag stukade min högra tumme TVÅ gånger så hade jag utan tvekan fyhelvetes jävla roligt.
Handbollscuper är helt klart en av de absolut bästa sakerna jag vet.

Nu gäller det att försöka trolla bort de onda som bosatt sig i min axel, för att sedan vara fit for fight till träningen i kväll.

Puss

p!atd

Idag fann jag en tämligen enorm kärlek till Panic! at the Disco. Deras musik gör det omöjligt att sitta still. Peppipepp!

3/9

Förkylningen har delvis lämnat mig, men lite av den stygge rackaren verkar vara kvar fortfarande. Han tycker nog om mig, eftersom han så ivrigt vill stanna, synd att det inte är ömsesidigt. Var i skolan idag, iallafall. Begav mig dock hemåt då de andra for till skogen, för 'Skoljogg'. Sånt pallar man inte, inte när man har varit sängliggandes i sisiodär fem dagar.

På fredag bär det av. Till Örebro, med handbollslaget. Vi ska spela cup, och om inte herr Förkylning har lämnat mig då så tänker jag nog banne mig spela ändå! Handboll är riktigt jävla kul. Och handbollscuper har alltid varit ett svårslaget nöje.
Men min rygg värker något så förbannat. Måste, måste åtgärda det innan jag åker. Smärtan är nästan näst intill outhärdlig.
Förresten så har jag hävt i mig alldeles för mycket Ben & Jerry's, bullar och godis på sistone. Urk!

Puss


tu me manques, Sofi

Jag saknar min syster!
Bara en ynka månad av hennes liv i Paris har gått, av tolv(!!!). Jag vill åka dit och hälsa på. Nu!


1/9

Vi är hemma idag, jag och Förkylningen. Foo Fighters är också här.
Mamma har gett mig två påsar Fruxo, och jag har ätit båda. Usch. Hon kom med bullar mormor bakat också. Bullar är nog det godaste som finns.

Great, and not so great

Hej. Jag har sällskap. Det är Förkylningen som är här och hälsar på. Han är dum, och jobbig. Helst skulle jag vilja slå honom, men vet inte hur jag ska ta mig till. Han låter mig inte gå till skolan, utan jag måste tydligen tillbringa dagarna nerbäddad framför tvn. Det värsta med honom är att han kittlar mig i halsen så jag måste hosta, och att han ständigt håller mig sötsugen. Det gör det hela ännu värre, för då äter jag för mycket slafsiga saker som gör mig illamående.
Fan för dig, Förkylningen. Du förtjänar ett öde värre än döden.

Foo Fighters's musik är en annan gäst. Den har bosatt sig i mina öron. Det är dock något som uppskattas enormt, till skillnad från det förstnämnda. Jag har satt Best of You på repeat, och på så sätt blir Det Jobbiga inte alls lika jobbigt.

Ändå gillar jag Förkylningen lite, för eftersom han tvingar mig att stanna hemma så får jag tid. Tid till att tänka, på allt och ingenting. Och att umgås med min mamma. Världens bästa mamma. Och, åhå, sova. Waste of time? Might be. Men, ack, så skönt.

Nu är jag, och har länge varit, väldigt trött. Godnatt.


Regnbåge. Bilden är tagen den 16/8.


RSS 2.0