Snö, capuccino och kärlek

På pappas  kontor sitter jag med musik i öronen framför en datorskärm och kikar drömmande ut genom fönstret på de vita flingorna som lätt faller från skyn. Jag undrar; är det Isak Strands underbara tolkning av u2s "with our without you" som framkallar pirret, fjärilarna i magen, samt denna glada och varma känsla min kropp fylls av, eller är jag faktiskt kär?
Baserat på faktan att jag faktiskt känt mig såhär sen igårkväll kommer jag fram till svaret att det är Kärleken som är på besök.

Smuttandes på en capuccino från kaffemaskinen bestämmer jag att senare simma några längder tillsammans med Louise och Ronja. Och för i kväll hoppas jag på mys hos Mr X.
 Ja, jag är lycklig.

Förresten tror jag att konsten att 'chilla' äntligen har fallit i min kunskap. Det är cool.


Snö

Det är snö på backen!!!! Jag känner mig som ett barn på julafton. Snö är så mysigt, så vackert.
I think it might be love.


tidig tisdagskväll

Endast ljuset från tvn och datorn, blippandet i mobilen och Kent som spelas högt hindrar lägenheten från att vara nattsvart och dödstyst.
Jag vill kalla det mysigt.


Hej pirr och fjärliar i magen. Så vi möts igen, ändå.
Ni är välkommna att stanna väldigt länge.

.

Jag älskar till och med de saker jag hatar med dig.

Jag saknar dig så.


23/10

Idag har jag gjort färdigt en film till ett projekt om mod och rädsla som skall redovisas imorgon, varit hemma för magsmärtor, och bakat. Nu lyssnar jag till Bob Dylan, samt surar över att mina hängslen inte är här.

Jag tror jag har bestämt mig för att köpa en systemkamera så fort jag sålt mina gamla hockeygrejer. Har planer som kommer att märkas i framtiden.
 Och så fort jag fått min skateboard såld (Sugar bräda, Venture truckar och Autobahn hjul +kullager, väldigt bra skick; ca 800. Köp?!) ska jag besöka frisör Madde för klippning och färgning.

Let's live

Fortfarande sjuk och klen. Syrrans Seinfeld dvd-box är min räddning.

Något jag märkt och som bekymrar mig är hur mycket människor hela tiden verkar leta efter bekräftelse. Som när översminkade tonårstjejer lägger upp bilder de fotat på sig själva och sedan kommenterar de med självkränkande meningar som; "Vad ful jag är" eller "Tjockis". Detta handlar inte om att de själva riktigt tycker det som de skriver, utan vill att andra bekanta skall säga motsatsen. Om de nu skulle tycka att de var dom fulaste som fanns, och att de är jättetjocka och äckliga, varför då lägga ut en bild så att alla andra får se det. Det handlar som sagt om bekräftelse.
Folk verkar också tro att ett liv helt utan besvär existerar. Att de kan få det de vill ha utan att slåss för det. Att förhållanden utan bråk finns. Och massor annat som skulle tillhöra kategorin Perfektion. Något sådant existerar dock inte, det är så bara. Sorg behövs för att lyckan ska kunna leva. Jobbigt gör det enkla enkelt.
Jag önskar att alla kunde inse att livet är så mycket mer än detta. Att de kunde lära sig att bara ta en dag i sänder, ta saker som de kommer, och vara glada för det de har. Låter kanske klyschigt, men det är faktiskt bara så enkelt.
Lägg av med deppandet, och fokusera på allt det bra i livet. Alla är vackra, alla är bra, alla är underbara - om folk bara låter sig själva se det.

Jag skulle kunna skriva typ hur mycket som helst om detta. Har så många tankar...


Let's live and love

16/10

Jag lider av febern men följde ändå med till Skavsta flygplats. Nu är min älskade syster Sofi hemma för några dagar, och jag är lycklig! :) Hon gav mig typ världens sötaste väst också. Kanske laddar upp nån bild om jag orkar och har lust.
 I dag har jag som alla dagar då sjukligheten hittat mig ätit alldeles för mycket godis och andra diverse onyttigheter. Fy mig! Nu ska filmen som mina söta systrar hyrt till mig kikas på, i sällskap av mammsi. Tror den heter "Rocket Science".
 
Puss


Sickness and ice-cream

Jag for till skolan idag, men efter lunch återvände jag hem då yrseln och denna svaghet som bor i min kropp för tillfället tvingade mig. Så jag har, såsom även måndag och tisdag, legat framför tvn och gett min mage alldeles för mycket Ben & Jerry's.
 Det visade sig att det är Febern som är på besök.
Jag hoppas att jag imorgon är pigg nog att åka med i bilen då syster skall hämtas upp vid flygplatsen.

Återvänder till sägen och tvn. Tar mig en fjärde clementin, och möjligtvis lite av de två burkar Cookie Dough som flyttat in i frysen för ett tag.

13/10

Äsch, livet leker och jag älskar det. :)

I dag stannar jag hemma från skolan och känner mig inte helt bra. :( Fy, jag avskyr att missa skolan. Så mycket att ta igen sen.
 Ligger i sängen och lyssnar på John Mayer. Funderar på om jag ska göra min blogg lite... mer intressant? Typ med "dagens outfit".. Men jag vet inte riktigt om det är min grej. Jag är väldigt inne i kläder och finner det kul, men mode... Jag vet inte riktigt om jag bryr mig om mode. Jag tar på mig vadfan som helst, bara jag tycker att det är snyggt och bekvämt. Har absolut inga tankar på att 'följa modet'.
 Aja. Hur det blir är sånt som märks.

.

Från 100 till 0.
 Vad fan är det som jag gör så jävla fel hela tiden?


12/10

I dag har jag blivit bjuden på min fjortonåriga vän Sannas dop. Det var mycket festligt!
 Nu halvsitter jag i sängen med smärtor i ryggen och väntar på mat. Genom väggen hör jag grannkillen som spelar på sin gitarr. Jag tycker om det, det gör mig glad.

I veckan lämnas gitarren in på stämning

01:31

I natt är jag vaken i alldeles för sena klockslag, igen.

Myspys

I kväll myser jag framför datorn med ljuv musik i öronen.
Hoppas att Johanna kommer hem snart, så vi kan spendera tid tilsammans. :)

Är inte helgdags kvällar typ det mysigaste som finns?


Bilden är klickad i mitt rum :) I like it a lot.

Late in the night, or early in the morning?

Bortsett från datorns dova surrande är hela lägenheten tyst. Klockan visar 01:40, och det är inte första gången i natt som jag inser att jag borde sova. Men först måste jag rensa huvudet lite.
 Sovandes på en madrass på golvet i rummet, mitt rum, ligger en av de bästa jag vet - min nära vän Tove. I mobilen blippar det med jämna mellanrum då ett sms från Mika mottagits. Datorn ger ett ljust sken som antagligen reflekteras i mina glasögon, men annars är det mörkt i rummet. Jag har så länge jag kan minnas varit väldigt rädd för mörkret och dess sätt att blinda mina ögon för vad som göms i det. Hur jag hanterar det blir bara bättre med tiden, men fortfarande kan mina oönskade fantasier ge mig sömnlösa nätter. Jag ogillar detta något enormt.

Jag önskar lycka och kärlek. Jag har det redan, massvis, men mycket vill ha mera.

Godnatt


9/10

Idag har jag simmat igen. Denna gången med Louie. Har även köpt mig en mysig vinterjacka efter tidigare fullständigt resultatlöst letande.
Imorgon hoppas jag på mysfredag med Tovimaja!


Höstig bild fotad av pappsen min, redigerad av mig.


Swimmin'

Hallo! Dagen inleddes med en kortkort, allmänt tråkig skoldag (gårdagens var likaså - då vi orienterade (i mitt fall; irrande runt) i skogen), och fortsatte sedan med 30 minuters skön, välbehövd, saknad (välj själv) simning med Christine i simhallen. Strax bär det även av mot 'Hjärta till Hjärta', och andra diverse butiker. Hoppas som sjutton att jag finner mig en varm och mysig (och otrooooligt välbehövd) jacka!

 Tack för att du är så galet bra, Chrissy!


Musik

I kväll myser jag med underbar musik, som vanligt. Finns det någonting bättre? Inte vad jag vet.
Lördagskvällar ligger högt på Mysfaktor-listan. Gärna ska de spenderas hemma, tillsammans familj eller en/ett par vänner.
Men utan musiken skulle de falla. Musik, åh ljuva musik. Allting blir så mycket bättre om man bara adderar lite musik.

En väl spelad låt i kväll. Jag älskar den.


Om elva dagar kommer min dear sister Sofi hem i några dagar. :)

Nighty

I natt chillar jag med datorn i knäet, och fantastisk musik i öronen. Oh-oh, la-la-la-love it!

Thanks Dave, for putting a smile upon my face tonight. :)


H-h-h-hello beddie! You're one of my best friends. ' You knew that?
Thanks for always beeing there when I need you! (But I really think you should follow
me to school.. Especially in the mornings.. 'Cause I always seem to fall asleep.


1/10

Dagens: The Killers


The disco's in the bath

Jag kan ha disco i mitt badkar! Uh-huh. Ganska ballt...
Det är pappa som är frän. Han köpte lamporna åt mig.
"Haha Nadja, titta vad vi hittade! Dom kan du ha i badkaret, du som badar så mycket."
Jo tack; badarN - det är jag!


RSS 2.0